0512-204019
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:
9.2
4.5
183 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 937 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.2
Beoordeel ons
9
4.5
Hele goede service
Kort samengevat alles werd geregeld naar mijn moeders wens. Er werd gelachen en er werd gehuild.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
17-11-2019 Quendolien, Rotterdam
10
5
Onverwacht , goed en persoonlijk
Ik had geen hoge verwachting, mede doordat we het via internet hadden gevonden. Maar we werden bij alles blij verrast !
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4
Deskundigheid 4.5
16-11-2019 Jacqueline, Blaricum
10
5
in alle opzichten goed geregeld
Geen enkel minpuntje! Altijd bereikbaar, flexibel, meedenkend maar ook nog wat eigen initiatief welke respectvol en zeer goed aangevoeld werd uitgevoerd. Daarbij werd financieel geen misbruik gemaakt van de emotionele situatie en werd voor een heel betaalbaar bedrag een keurig verzorgde uitvaart geregeld. Klasse deze onderneming!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
12-11-2019 Hanny, Oostzaan
10
5
Super
Een aanrader voor die prijs alles netjes verzorgd. Vriendelijke mensen.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
05-11-2019 Lyda, Utrecht
9
4.5
Supergoedgeregeld
Wij zijn blij dat wij jullie via internet gevonden hebben crematie was erg netjes en alles super goed geregeld!!!!! Super vriendelijk !!!!!
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
03-11-2019 S de vroome, Zoetermeer
10
5
Proffesionele begeleiding en ondersteuning
Ik ben zeer tevreden over Uitvaart24. De uitvaartleidster was erg goed en de ondersteuning bij bijvoorbeeld het bestellen van de kaarten was ook erg goed. Iedereen is goed bereikbaar en behulpzaam.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
02-11-2019 Natasja, Amsterdam
10
5
Uitstekend en correct
Prettig contact vanaf eerste moment, alles op voorhand geregeld ivm euthanasie van moeder afspraken alle nagekomen en uitvaart plechtigheid op een mooie manier geregeld met speciale dank aan uitvaart leider Maikel Naarden .
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie 5
Deskundigheid 5
01-11-2019 Henk, Amstelveen
8
4
Zeer goede en verzorgde uitvaart door lieve en deskundige mensen
Wij hebben reeds 2 maal gebruik gemaakt van jullie diensten en wij zijn alleen maar zeer tevreden. Helaas hoort het bij het leven , maar als het zo ver is hoop je wel op een mooi afscheid, en dit is ook zeker gebeurt dankzij jullie hulp. Onze dank daar nog voor.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
31-10-2019 A Kirpensteijn, Utrecht
10
5
Kwaliteit en betrokkenheid voor een scherpe prijs
Na het plotseling overlijden van mijn dierbare die helaas niet verzekerd was heb ik deze persoon met de hulp , expertise , betrokkenheid en goede service van Uitvaart24 toch een mooie en waardige begrafenis kunnen geven.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 2.5
Communicatie 4
Deskundigheid 5
27-10-2019 B., Groningen
9
4.5
Uitstekend contact en integer gehandeld.
Vanaf het eerste contact zijn wij als gezin ont zorgt. Alle contacten werden met veel respect en integer afgedaan. Dit heeft ons bij het verwerken van ons verlies heel veel geholpen. Bij het opsturen van documenten is mijn advies om dat aangetekend te doen. Dit om te voorkomen dat er documenten zoek raken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4.5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 5
24-10-2019 A.C. Michielsen , Den Haag

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews